avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 153 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... depunerere dosar pensie limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

depunerere dosar pensie limita de varsta

Buna ziua!

Va rog sa ma edificati in privinta "Carnetului de asigurat". Acest act este obligatoriu si in cazul in care pe perioada activitatii angajatul nu a beneficiat de el? Daca este obligatoriu acest act , de unde pot sa-l procur? Am pus aceste intrebari deoarece in activitatea instructiv-educativa( invatamant) nu am beneficiat de acest carnet.
Mii de multumiri!
Cel mai recent răspuns: Valentin Mester , utilizator 21:06, 13 Martie 2012
Nu cred ca a vazut cineva cum arata acest"carnet de asigurat"Se primesc dosarele sifara acest document.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Practicant... denisa2011 denisa2011 Am o sc care ia- venit in control ITM-ulla un punct de lucru a gasit o fata care este practicanta, sc avand contract de practica cu sc respectiva, dar cei de ... (vezi toată discuția)
Depunere dosar pensionare mare gosco mare gosco As dori sa stiu pe ce cale se poate depune un dosar de pensionare in cazul in care nu domiciliez in tara, nu ma pot deplasa personal si nici nu am vreo ... (vezi toată discuția)
Ce documente trebuie pentru somaj si cine trebuie sa le faca? DONA OTILIA DONA OTILIA Buna ziua. As dori sa stiu in cazul meu o mama care as fi vrut sa merg la serviciul anterior dar am fost refuzata pe motiv ca firma sa restrans si nu mai sunt ... (vezi toată discuția)