avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Vreau sa stiu...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Vreau sa stiu...

am incheiat un contract de comodat cu tata pentru sc.sc este data fara activitate si vreau ca acel spatiu sa il dau unei pfa.vreau sa stiu pfa cu cine incheie acel contract de comodat cu mine(ca pf),cu tata sau cu sc? va multumesc

Alte discuții în legătură

Preluare folosinta imobil aflat sub contract de comodat calexh calexh Buna ziua, Sub ce forma juridica care nu implica plata unei chirii se poate incheia un contract intre SC si beneficiarul unui contract de comodat de spatiu ... (vezi toată discuția)
Închiriere sediu pfa Andrei Grigoras Andrei Grigoras Funcționez ca PFA și am sediu social, înregistrat la ORC, fără activitate la sediu, în apartamentul pe care îl dețin. Între mine PF și PFA am ... (vezi toată discuția)
Poate o pf sa incheie un contact de prestari servicii/comision? Dumitru_Eugen Dumitru_Eugen Buna ziua, Poate o persoana fizica sa incheie un contract de prestari servicii? (Situatia este urmatoarea: de curand datorita costurilor prea mari am decis ... (vezi toată discuția)