avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Lege - perioada monitorizare camere supraveghere
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Lege - perioada monitorizare camere supraveghere

Buna ziua,

Solicit sa imi comunicati detalii cu privire la camerele de supraveghere ce trebuiesc montate obligatoriu (legea te obliga) intr-un magazin ce are ca obiect de activitate comertul cu bijuterii.

1.Prezenta camerelor de supraveghere este obligatorie.
2.Prezenta unui sistem de alarma este obligatorie.
3.Care sunt caracteristicile ce trebuiesc indeplinite de camerele de supraveghere (daca exista) si pe ce perioada, in urma, trebuiesc stocate imaginile/inregistrarile surprinse de camerele de supraveghere?
4.Se mentioneaza cumva marimea minima a HDD-ului calculatorului pe care se stocheaza imaginile / inregistrarile ? (aici cred ca mai degraba este vb de durata de inregistrare - din urma . Vezi Punctul 3)
5.Eventual legea ca sa o pot citi si eu.

Multumesc frumos. ;)

Alte discuții în legătură

Camere de luat vederi Florin.abc Florin.abc Buna seara! In blocul incare locuiesc s.au montat camere de luat vederi in urma hotararii locatarilor. Cine poate avea acces la aceste imagini inregistrate de ... (vezi toată discuția)
Problema camere video snpcezar snpcezar Buna ziua, ca sa incep povestioara am decis sa imi pun camere de supraveghere la casa am fost in magazin le-am cuparat, am mers cu cineva le-a montat, si am ... (vezi toată discuția)
Supraveghere video hol de bloc AdrianSB AdrianSB Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc de apartamente si de cate ori s-a discutat despre instalarea unui interfon nu s-a putut ajunge la un consens. Prin urmare ... (vezi toată discuția)