avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Bilant la intreprinderile individuale?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Bilant la intreprinderile individuale?

o intrprindere individuala trebuie sa depuna bilant la sfirsitul anului avind in vedere ca este obligat sa tina contabilitatea in partida simpla ca si la PF?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:10, 14 Martie 2012
Nu trebuie sa depuna bilant. Se discuta de declaratia 200 care reflecta situatia exercitiului 2011.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Martie 2012
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate in partida dubla sau simpla? mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Am avut un SRL la care tineam contabilitatea, bineinteles, in partida dubla. In a doua jumatate a anului 2014, am infiintat un PFA, pentru care am ... (vezi toată discuția)
pfa cu impozitare reala Thanis Thanis Am un PFA cu impozitare reală din iunie 2011. Am plătit Impozt conform cu declaraţia de venit estimat pe 15 iunie, 15 septembrie şi15 decembrie 2011 . ... (vezi toată discuția)
Intrebare rodica53 rodica53 casa ingrijire persoane varstnice..este unitate nonprofit ...venituri numai din sponsorizari...intrebare....se intocmeste bilat anul sau semestrial. Multumesc! (vezi toată discuția)