avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... tribunalul brasov declina in favoarea judecatoriei ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

tribunalul brasov declina in favoarea judecatoriei brasov

in data de 08.02.2012 am avut prima infatisare la un dosar inregistrat la tribunalul brasov. solutia a fost : " Admite excepţia lipsei competenţei materiale a Tribunalului Braşov. Declină în favoarea Judecătoriei Braşov competenţa de soluţionare a acţiunii. ". ..cand va fi planificat urmatorul termen la judecatorie? exista vreun articol de lege care reglementeaza aceasta activitate, un maxim de zile de la primul termen? sau ma pot astepta la perioade foarte mari?
Cel mai recent răspuns: constsil , utilizator 17:46, 15 Martie 2012
nu exista o asemenea prevedere legala. va trebui sa asteptati redactarea incheierii de sedinta, trimiterea fizica a dosarului la judecatorie si apoi se va emite si citatia aferenta noului termen de judecata.
Insa nu asta este problema cea mai importanta - ci decizia judecatoriei Brasov. Daca judecatoria nu este de acord cu declinarea de competenta si isi va declina competenta la rindul ei catre Tribunal, dosarul se va trimite la Curtea de Apel ceea ce va lungi procesul destul de mult :)
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen declinare competenta ciurli_si_burli ciurli_si_burli As dori sa stiu care este termenul in care trebuie sa primesc un raspuns. Este vorba despre declinarea competentei a controlului judiciar. Curtea de Apel a ... (vezi toată discuția)
Instanta competenta nicolae_vlad nicolae_vlad Am un dosar depus la judecatoria sect 3 prin care cer o solutinare privind rezilierea unui contract de vanzare-cumparare intre mine si un constructor si prin ... (vezi toată discuția)
Un alt onorariu dupa declinarea cauzei? selciuk selciuk Daca sa facut declinarea competentei de la Judecatorie catre Tribunal . Eu avand avocat ,acum e posibil ca avocatul sa imi ceara Onorariu pentru ca sa facut ... (vezi toată discuția)