avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general REVANZARE PRODUS FAST FOOD
Discuție deschisă în Contabilitate în general

REVANZARE PRODUS FAST FOOD

Buna seara,

Am si o intrebare careia nu ii gasesc raspuns: un magazin poate cumpara produse fast food de la un restaurant si sa le revanda la kg in magazinul sau? Adica sa cumpere pizza sa zicem de la restaurant si s-o revanda protionata in magazinul propriu?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: BARBU_I , utilizator 20:08, 16 Martie 2012
De ce nu? Daca aveti cod CAEN pentru vanzarea produselor alimentare si autorizatiile necesare !
George1962 a scris:

De ce nu? Daca aveti cod CAEN pentru vanzarea produselor alimentare si autorizatiile necesare !


Acum vin si va intreb: in conformitate cu legea 12/1990 art 1 lit g: "g) cumpararea de marfuri sau produse in scop de revanzare, de la unitatile de desfacere cu amanuntul, de alimentatie publica, cantine, unitati de turism si alte unitati similare" este corect sa se procedeze la vanzarea unui produs cumparat dintr-un fast food? Si inca ceva: daca se cumpara marfuri din hipermarket-uri, acestea se pot revinde en-detail in magazinul propriu, in conformitate cu aceeasi lege 12/90?
Va multumesc pentru ajutor!!!:hugall:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revanzarea produselor belacsaba belacsaba Buna ziua mi-am deschis un magazin mixt.intrebarea este pot sa cumper produse din hypermarketuri pentru revanzare sau numai din [EDITAT] magazine de tip ... (vezi toată discuția)
Vanzarea en detail gabitabac gabitabac Marfa care o cumpar in baza facturii fiscale insotita de bon fiscal de la un comerciant en detail am voie sa o revand, care este baza legala, ar trebuie sa am ... (vezi toată discuția)
Garda financiara luminel luminel am fost amendati de garada financiara, intucat am fi incalcat disp Legii 12/1990 republicata, art.1 lit g , in sensul ca am comercializat marfuri achizitionate ... (vezi toată discuția)