avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Aprobarea procedurilor de implementare a programelor ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Aprobarea procedurilor de implementare a programelor cu finantare de la buget!

n Monitorul Oficial nr. 166/14 martie 2012 au fost publicate mai multe decizii ale presedintelui Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, prin care au fost aprobate procedurile de implementare a programelor cu finantare de la buget pentru sprijinirea dezvoltarii sectorului IMM:


Prin DECIZIA nr. 61/2012 a fost aprobata Procedura de implementare a Programului national multianual pe perioada 2005-2012 pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor manager din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii;

Prin DECIZIA nr. 62/2012 a fost aprobata Procedura de implementare a Programului pentru dezvoltarea abilitatilor antreprenoriale in randul tinerilor si facilitarea accesului la finantare – START;

Prin DECIZIA nr. 63/2012 a fost aprobata Procedura de implementare a Programului UNCTAD/EMPRETEC Romania pentru sprijinirea dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii;

Prin DECIZIA nr. 64/2012 a fost aprobata Procedura de implementare a Programului national multianual pe perioada 2002-2012 pentru sustinerea mestesugurilor si artizanatului.


Programele urmaresc, prin acordarea de alocatii financiare nerambursabile, sustinerea IMM-urilor, a femeilor si tinerilor manager, a mestesugurilor si artizanatului.

Obiectivele, bugetul, beneficiarii, criteriile de eligibilitate, tipurile de ajutor financiar, modalitatea de derulare si acordarea alocatiei financiare nerambursabile pentru fiecare proiect in parte sunt publicate in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 166 bis/14 martie 2012.

Sursa: Departamentul Juridic si Dialog Social al CNIPMMR
Cel mai recent răspuns: irina_stirbu2000 , utilizator 11:32, 16 Martie 2012
Multumim pentru initiativa !Sunt foarte utile aceste noutati mai ales pentru persoanele direct interesate.=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dipimm a publicat ghidurile a 9 programe de finantare pentru imm! Daniela Bolog Daniela Bolog Directia Implementare Programe pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (DIPIMM) a publicat proiectele a 9 ghiduri aferente programelor nationale destinate ... (vezi toată discuția)
Noutate! anunt programe 2013 Daniela Bolog Daniela Bolog Pentru anul 2013 sunt propuse a fi bugetate urmatoarele programe nationale: Programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a ... (vezi toată discuția)
Fonduri nationale pentru imm-uri Alvaro Liniers Alvaro Liniers PROIECTE PROCEDURI DE IMPLEMENTARE PROGRAME NATIONALE 2012 In vederea organizarii Comitetului Consultativ pentru Dezvoltarea Intreprinderilor Mici si Mijlocii ... (vezi toată discuția)