Buna ziua!
Am o societate comerciala (SRL), neinregistrata in scopuri de TVA ce presteaza o activitate prevazuta la art. 141 alin (1) lit. a) ; CAEN 8690.
Mentionez ca cifra de afaceri nu depaseste plafonul de 35.000 euro (119000 lei).
Va rog sa imi spuneti daca am obligatia depunerii declaratiei 392B pentru anul 2011.
Multumesc!
- Persoanele impozabile neînregistrate în scopuri de TVA (SA, SRL, PFA, II, IF, etc) conform art. 153, a căror cifră de afaceri realizată la finele anului calendaristic, excluzând veniturile din vânzarea de bilete de transport internaţional rutier de persoane, este inferioară sumei de 35.000 de euro – depun Declaratia 392B
Aveati obligatia sa depuneti 392b..pana pe 25.02.2012
Formularul "Declarație informativă privind livrările de bunuri, prestările de
servicii şi achizițiile efectuate în anul ...." se completează de către persoanele
impozabile neînregistrate în scopuri de TVA, potrivit dispozițiilor art. 153 din Legea
nr. 571/2003 privind Codul fiscal, cu modificările şi completările ulterioare, a căror
cifră de afaceri realizată la finele anului calendaristic, excluzând veniturile obținute
din vânzarea de bilete de transport internațional rutier de persoane, este inferioară
sumei de 35.000 de euro, calculată în echivalent lei, potrivit legii, respectiv inferioară
sumei de 119.000 lei.
Formularul "Declarație informativă privind livrările de bunuri, prestările de
servicii şi achizițiile efectuate în anul...." se depune la organul fiscal competent, până
la data de 25 februarie, inclusiv, a anului următor celui de raportare.