avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Afisarea procesului-verbal de contraventie la domiciliu
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Afisarea procesului-verbal de contraventie la domiciliu

Buna ziua! Am o problema cu un pv de contraventie de care am aflat dupa un an cand m-am dus sa platesc impozitul. Am aflat ca am de platit o amenda pentru "stationare voluntara pe trotuar in raza de actiune a indicatorului oprirea interzisa obstructionand circulatia pe trotuar". Am facut cerere de eliberare a unei copii dupa procesul-verbal, la finante, si aflu cu stupoare ca procesul-verbal mi-a fost "afisat in cutia postala" acum un an! Intrebarile mele sunt: cum se face afisarea la domiciliu? si indicatorul "oprirea interzisa" are efect si pe trotuar? Amenda mi-a fost data in baza OUG 195/2002 art. 108 alin. 1 lit. a pct. 8 si lit. b pct. 7, HG 1391/2006 art. 142 lit.n si art. 143. Poate cineva sa-mi spuna daca am vreo sansa in instanta?
Cel mai recent răspuns: Florian C , utilizator 11:57, 4 August 2012
Dragii mei, revin si va anunt ca la prima infatisare s-a cerut amanare pentru a aduce martorul. La a doua infatisare nu au aparut nici martorul nici politia rutiera, care a cerut o noua amanare pe motiv ca nu au gasit martorul. Judecatorul a acceptat judecarea pe fond si a admis si plangerea =D> . Astept hotararea judecatoreasca care nu cred ca va fi negativa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura de afisare a unui proces verbal de contraventie rutiera radudum radudum Buna ziua , Am primit in 28.11.2011 de la SPIT ( serviciu public impozite si taxe ) o somatie de plata pentru o amenda circuilatie in 25.11.2010 . Am facut ... (vezi toată discuția)
Amenda cnadnr , art.27 oug 2/2001 razvanpopescu razvanpopescu Am luat amenda pentru ca nu am avut rovigneta . Amenda mi-a fost adusa la domiciliu, nu am fost gasit la domiciliu drept urmare, cel imputernicir de CNADNR a ... (vezi toată discuția)
Nelamurire?? d&l d&l buna seara, am si eu o nelamurire; am fost oprit de polite si amendat pt. ca nu purtam centura de siguranta si pt. ca nu aveam actele la mine( CI si permis); ... (vezi toată discuția)