avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Recuperare creanta firma in concordat preventiv
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Recuperare creanta firma in concordat preventiv


Recuperarea creanta firma in concordat preventiv
Buna ziua ! As dori sa aflu unde se publica concordatul preventiv aprobat si cum se poate afla daca acesta a fost omologat. Ma intereseaza aceste informatii intrucat sunt un creditor nesemnatar al concordatului (care am aflat intamplator ca debitorul meu are admisa cererea de concordat) si doresc sa execut un titlu executoriu obtinut impotriva acestuia (inainte de omologarea concordatului, intrucat, din continutul legii 381/2009 am inteles ca dupa omologarea concordatului se suspenda toate procedurile de executare silita). Multumesc.



Alte discuții în legătură

Executarea silita a unei societati comerciale aflate in procedura concordatului preventiv Lucian Dumitrescu Lucian Dumitrescu Care este modalitatea prevazute de lege pentru recuperarea unei creante stabilite printr-un titlu executoriu de la o societate comerciala aflata in procedura ... (vezi toată discuția)
Concordatul preventiv nita_daniel nita_daniel Buna seara!Sunt intr-o dificultate in legatura cu concordatul preventiv.Un debitor este in insolventa si facut mai multe concilieri directe printre care unui ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta concordat preventiv sarah1985 sarah1985 Buna seara, as dori cateva informatii despre concordatul preventiv. Detin un titlu executoriu impotriva unui debitor. In momentul in care urma sa contactez ... (vezi toată discuția)