avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inchid un punct de lucru, ce fac cu o gravida?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inchid un punct de lucru, ce fac cu o gravida?

din motive financiare, trebuie sa inchid un punct de lucru, unde am 2 gravide. Ce trebuie sa fac cu ele. Nu am unde sa le transfer? Le dau in somaj? Daca da cum sa fac,pentru ca ele sa aiba continuitate si sa nu-si piarda indemnizatia?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:39, 20 Martie 2012
le ofer alt loc de munca, dar nu am unde, doar intr-un bar unde se fumeaza, sau sa le trasfer pe alta firma, in acest caz la una din ele pot sa-i fac pe durata determinata contractul?
Nu aveti cum sa le transferati pe alta societate, intrucat nu exista asa ceva reglementat in Codul muncii ...poate doar prin incetarea c.i.m. si incheierea altuia nou pe acea societate.

Vorbiti cu aceste persoane si vedeti ce va spun ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare preaviz desi sunt in 14 saptamani de sarcina liveomars liveomars Buna ziua, Problema mea este urmatoarea:in 3 iunie mi-am anuntat angajatorul ca sunt gravida in 6 sapt,cf legii 96/2003,la care am atasat actul eliberat de ... (vezi toată discuția)
Concedierea unei femei insarcinate Paduraru_Mihai Paduraru_Mihai Sotia este angajata la o firma din 2006 pe postul de casier ocupand si postul de barman in acelasi timp. Firma are 2 angajati din care cealata perosana este ... (vezi toată discuția)
Concediu medical in perioada de preaviz stan_iulia stan_iulia Buna ziua, Multumesc mult pentru raspunsurile date la subiectul anterior. Insa datorita acestei \"crize financiare\" ne confruntam cu diverse probleme legate ... (vezi toată discuția)