avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Instalarea versiunii 508
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Instalarea versiunii 508

la instalarea versiunii 508, am urmat pasii indicati pentru dezinstalarea 506 dar nu am dat o salvare inainte. acup problema este ca nu mai regasesc daza de date. Ma puteti ajuta va rog?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:13, 19 Martie 2012
Prin dezinstalarea unei versiuni anterioare de Revisal, datele nu se sterg, ele regasindu-se in locatia C:Documents and SettingsUserCurentApplication DataTeamnetRevisal.

1. Angajatorii care si-au salvat datele inainte de dezinstalarea unei versiuni precedente cum ar fi Revisal 5.0.6 si care prin instalarea aplicatiei Revisal versiunea curenta 5.0.8, nu-si mai regasesc datele (nici o firma!) , vor proceda astfel:
a) In versiunea curenta Revisal 5.0.8 vor introduce manual datele de identificare ale unui angajator (angajatorul poate fi unul fictiv sau poate fi chiar unul dintre cei care se vor recupera la pasul b) )

b) Din meniul Instrumente se va accesa butonul Restaurare Baze de Date. La acest pas se va specidfica folderul in care a fost efectuata salvarea bazei de date inainte de dezinstalarea aplicatiei versiunea precedenta si se vor recupera angajatorii doriti (in cadrul recuperarii datelor, angajatorii continuti in baza de date salvata, se vor recupera pe rand cu acordul dv).

c) din meniul Instrumente se va accesa butonul Actualizare COR in vederea actualizarii codurilor COR, care n-au fost actualizate prin instalarea versiunii curente.

2. Angajatorii care nu si-au salvat datele inainte de dezinstalarea unei versiuni precedente cum ar fi Revisal 5.0.6 si care prin instalarea aplicatiei Revisal versiunea curenta 5.0.8 nu-si mai regasesc datele , ar putea sa incerce urmatoarea varianta:
a) Dezinstaleaza varianta curenta Revisal 5.0.8

b) Instaleaza varianta anterioara Revisal 5.0.6 prin care isi vor putea vedea datele , dupa care sa-si salveze datele si dupa aceea pot urma varianta de mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Versiunea cor 6 nu poate fi importata teodor15 teodor15 Buna ziua. Incerc sa fac import la o baza de date/angajator in urma schimbarii PCului si sunt intampinat de eroarea: \"Versiunea COR 6 nu poate fi importata. ... (vezi toată discuția)
Revisal versiunea 5.08.033 Zetu Elena Zetu Elena Versiunea nou lansata la REVISAL,5.08.033 se instaleaza peste cea veche si nu se pierd datele ? Se transmite din nou la ITM chiar daca nu sunt modificari la ... (vezi toată discuția)
Trensmitere revisal magnectical magnectical Buna ziua. Cred ca am o problema cu revisalul nou. Am transmis la ITM contractele active si suspendate preluate prin versiunea 5.0.6., la inceputul lunii ... (vezi toată discuția)