avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecin Absent - montare clima
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecin Absent - montare clima

Problema este destul de simpla : in anul acesta am cumparat o casa cu partea exterioara laterala in curtea vecinului :), nestiind ca acesta nu este de gasit. Trebuie obligatoriu sa facem anul acesta un geam (neavand asta la una dintre camere) si sa facem izolarea exterioara.
Problema este ca nu stiu cum sa ne asiguram de problemele legale care ar putea sa se creeze.
Geamul de care vorbeam e defapt un luminator de 10 x 60 de cm.
Ma puteti ajuta va rog?

Alte discuții în legătură

Aparat de aer conditionat montat la limita teritoriala stefanica81 stefanica81 Buna ziua. Casa mea are un culoar in jurul la 50 - 60 cm de gardul vecinului. Casa mea este de peste 40 de ani construita si am un singur geam mic la una din ... (vezi toată discuția)
Probleme vecini-centrala termica JR_23 JR_23 Buna ziua, De 2 ani ne-am mutat la casa.Totul bine si frumos,casa era amenajata astfel avea si o camera tehnica pt centrala/gaz toate tevile trase mai ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am construit in urma cu 4 ani, lipit de spatele casei ... TironAlex TironAlex Buna ziua! Am construit in urma cu 4 ani, lipit de spatele casei si lipit de gardul comun cu 3 vecini (gard din bca de 15 cm), o anexa cu structura de lemn, ... (vezi toată discuția)