avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1270 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare suspendare contract
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare suspendare contract

Buna ziua,
am suspendat un contract din data de 01.02.2012-16.03.2012, cum se face pentru ca acest contract sa fie activ deoarece el apare tot suspendat.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: CristinaRa , utilizator 11:12, 14 Mai 2012
Nu este prevazut in legislatie termenul in care se opereaza incetarea suspendarii c.i.m. ca urmare a revenirii din CCC. .. parerea mea este ca, in tacerea legii, este aplicabil termenul prevazut de art.4 alin.2 din HG nr.500/2011.

Ziua efectiva a inceperii activitatii este ziua urmatoare incetarii CCC = ziua incetarii suspendarii c.i.m. .. asadar, daca data de 15.05.2012 este data iefectiva a inceperii serviciului, atunci incetarea suspendarii are loc in data de 14.05.2012
Multumesc tare mult. Asa ma gandeam si eu.
O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare cim dupa expirare concediu crestere copil atlassport atlassport In data 20.02.2013 a intrat o angajata in concediu de crestere copil pentru 2 ani.(CIM a fost suspendat) Acum vreau sa incetez CIM, nu se mai intoarce la ... (vezi toată discuția)
Data incetarii suspendarii in revisal iirina_19 iirina_19 Am un contract suspendat in perioada 19.10-18.11(23 zile fara plata) si am trecut in revisal data inceput suspendare=19.10(prima zi de concediu fara plata) si ... (vezi toată discuția)
Data sfarsit suspendare=data incetare suspendare? gabrieladina gabrieladina In cazul unei angajate care revine de pe CCC, cand se opereaza in revisal incetarea suspendarii, data incetarii suspendarii este identica cu data sfarsitului ... (vezi toată discuția)