avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1240 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Termen de prescriptie TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Termen de prescriptie TVA

La inventarierea anuala am descoperit in sold client neincasat din 2003-2004 dar care a fost radiat in martie 2009 (dizolvare cu lichidare).
Ce mai pot face eu acum?
Mai pot sa-l transfer la creante incerte , sa creez provizion si sa ajustez baza tva ???
conform art.138.lit.d?
Am depus cerere la ORC pentru Certificat constatator -stare firma -si in baza acestuia sa emit factura cu minus si sa ajustez tva.
Intrebarea e pot ? nu exista termen de prescriptie???
Va rog frumos ajutor !!!
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 16:33, 20 Martie 2012
Termenul de prescriptie este de 3 ani de la data ultimei notificari. Trageti singura concluziile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment breja breja Buna ziua, Daca o societate intra in insolventa si are debite din clienti neincasati din 2006 iar societatile figureaza la ORC ca :radiate, licidate, ... (vezi toată discuția)
Contul 4111 clienti mine58 mine58 Buna ziua , Va rog sa imi spuneti si mie cum sa inchid fisele unor clienti care au sold debitor mai vechi si nu se mai pot incasa, si fisa unui client care ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva, fiindca debitul nu-l mai pot recupera alinapopescu_1972 alinapopescu_1972 Buna seara, Am un client care nu mai plateste, a fost dizolvat de finante, si apoi radiat din reg. com. (asa apare acum). Eu am un debit de vreo 200 de mil. ... (vezi toată discuția)