avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii tichete cadou paste 2012
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

tichete cadou paste 2012

buna ziua,
dorim sa dam tuturor salariatilor societatii cu ocazia Pastelui 2012 tichete cadou (valoare aproximativa 300 lei fiecare). In afara de impozitul pe venit de 16% se mai plateste ceva? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: melisalov , utilizator 11:10, 4 Aprilie 2012
violetanuky a scris:

Am o nelamurire, aceste tichete cadou achizitionate se dau tuturor salariatilor de Pasti, adica atat cei cu fct de baza cat si celorlalti, ma refer in limita 150 lei?cu stima, Violeta


legal se dau TUTUROR conform REGULAMENTULUI INTERN si respectarea codului muncii privind discriminarea intre salariati , doar ca pentru unii sunt PREMIU impozitate ca venituri salariale si cei care au copii minori cadou de pasti adica ch. sociale pentru impozitul pe profit si PFA , chetuieli limitate in deductibilitate .

este rentabil pentu impozitul pe venit restul in functie de negocieri.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Martie 2012
olden, utilizator
Adica sa inteleg ca numai daca angajatul are copii minori pot sa-i dau premiu de 150 ron neimpozabil?? Eu asa inteleg.
De ce nu sunati la firma care va emite tichetele sa intrebati? De cate ori am sunat,mi-au explicat pe intelesul meu toate nelamuririle...si din punct de vedere al angajatorului si din punct de vedere contabil ...Incercati sa-i contactati, ei sunt cei mai in masura sa va explice (parerea mea :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete cadou SZABO PARASCHIVA SZABO PARASCHIVA DACA AM ANGAJATI NUMAI BARBATI, FARA COPII, POT SA LE ACORD TICHETE CADOU DE PASTE (vezi toată discuția)
Regim fiscal tichete cadou lilireli lilireli un SRL platitor impozit pe profit acorda tichete cadou salariatilor ( val mai mare de 150 lei), salariatii nu au copii minori valoarea totala a tichetelor ... (vezi toată discuția)
Tichetul codou - impozitare 16% + contributii ? 22.08.2009 22.08.2009 Buna ziua as dori sa stiu , daca la tichetele cadou acordate tuturor salariatiilor se iau contributii de 10.5%,05%, 5.5% + impozit de 16 % ... (vezi toată discuția)