avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... arendare teren
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

arendare teren

Buna ziua!

Am urmatoarea situatie: doresc sa iau in arenda o suprafata de teren de la o persoana fizica iar aceasta sustine ca a incheiat un contract de credit cu o banca care i.a solicitat titlul de proprietate pentru terenul respectiv semnand probabil si un contract de fidejusiune. Intrebarile mele sunt: Pot sa inchei in conditii legale acest contract ?Unde ma pot interesa daca acest lucru este posibil?Daca ar fi pusa ipoteca pe teren unde as putea sa "vad" asta?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Aura2012 , utilizator 20:37, 20 Martie 2012
puteti verifica la cartea funciara asta in cazul in care are intabulat dreptul de proprietate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare act vanzare-cumparare (avc) Rilasarr5 Rilasarr5 Prezentare pe scurt a situatiei: in 2005 am cumparat o casa prin credit bancar. Toate actele necesare efectuarii tranzactiei s-au aflat la banca si propietar, ... (vezi toată discuția)
Sfat achizitie teren extravilan aurelyan aurelyan Doresc sa achizitionez un teren in Branesti, teren care este la limita intravilanului cu extravilanul (vis-a-vis). Proprietarul are decat titlul de ... (vezi toată discuția)
Verificare teren litigiu Gusty29 Gusty29 Doresc sa achzitionez o parcela teren pt constructie casa. Actualul Proprietar este o persoana juridica ( SRL , care a mai construit case,duplexuri in zona ... (vezi toată discuția)