avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Reziliere contract consultanta
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Reziliere contract consultanta

Am incheiat un contract de consultanta cu o S.C. pentru realizarea unei note explicative in cazul modificarii planului de cultura pe masura 112. Dupa ce am semnat si a trecut o saptamana mi-am dat seama ca acel "consultant" nu avea legatura cu domeniul acesta: cand ne-am intalnit sa imi dea ceea ce a lucrat mi-a prezentat un document care era alcatuit din ceea ce i-am trimis eu: a facut copy-paste din 2 documente - unul la pers. I (facut de mine) si unul la pers.III (facut de cel ce mi-a realizat proiectul initial). Dupa ce i-am spus ce sa mai faca mi-a facut pe loc, dar gresit, si apoi a spus ca se grabeste si a plecat nemaispunandu-i ca si doc. este gresit trebuind sa schimbe exprimarea sa fie la pers a III-a. Dupa cateva zile i-am trimis scrisoare recomandata si i-am spus ca reziliez contractul cf. art. 6.1. (contractul de consultanta este ca si modelul asta [ link extern ]
cu cateva modificari). L-am sunat apoi si mi-a spus ca a primit scrisoarea si sa ne intalnim dar apoi nu a mai raspuns la telefon. Ce pot face? Nefiind vorba de o suma mare as dori sa stiu ce sanse am in instanta, daca asta este rezolvarea, sa nu mai cheltui si acolo desi nici nu i-as lasa banii pe degeaba.
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Martie 2012
grimarius, utilizator

Alte discuții în legătură

Bilant 31.12.2011 nicod nicod Buna ziua! Va rog ajutati-ma cu salvarea bilantului pe CD, nu ma descurc (nu am certificat digital). Arhivarea documentelor scanate am facut-o astfel: adauga ... (vezi toată discuția)
Ce imi indicati? timofil timofil I-am trimis unui furnizor un contract scanat pe mail, deci contractul cu stampile si semnaturi orginale nu exista. Acest contract este valabil?, deoarece eu ... (vezi toată discuția)
O presupusa datorie pe baza unui contract nesemnat agdobos agdobos Buna ziua tuturor. Am si eu intrebare. O anumita firma a facut o prezentare, la care am participat contra unei sume ce trebuea platit. Promisera ca prezenta ... (vezi toată discuția)