avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Mutare definitiva a functionarului public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Mutare definitiva a functionarului public

As dori sa-mi spuneti daca, in cazul mutării definitive a functionarului public , mutare dispusa de conducatorul institutie cu repartizarea postului corespunzător funcţiei deţinute de funcţionar, este necesar si acceptul sefului compartimentului din care se muta funcţionarul public. Legea specifica doar acceptul funcţionarului public care urmează a fi mutat....Intreb deoarece am avut situatii in care seful compartimentului din care este mutat funcţionarul nu era de acord cu mutarea dispusa de conducatorul instituţiei.
Cel mai recent răspuns: ContSters233010 , utilizator 23:00, 21 Martie 2012
daca seful cel mare dispune mutarea definitiva, cu acordul functionarului public, tu ce crezi?atata timp cu nu este reglementata aceasta conditie, din punctul meu de vedere, nu este necesar acordul conducatorului de compartiment

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare temporara unroman unroman mutarea temporara in alt compartiment in cadru aceleasi institutii se poate face daca in cadrul acelui compartiment nu exista o functie vacanta sau temporar ... (vezi toată discuția)
Mutare functionar public fara acordul lui ion60ion ion60ion buna ziua Este posibil ca un functionar public sa fie mutat in acceasi institutie pe un post vacant fara acordul lui? care este temeiul legal? multumesc. (vezi toată discuția)