ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

george_puchiu 
	    	Utilizator

george_puchiu 
	    	Utilizator	    

george_puchiu, utilizator
 george_puchiu, utilizator 	
			 kmalone 
	    	Utilizator

kmalone 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Alla_ion	                   

Buna seara!
Sfatuiti-ma, va rog, in legatura cu urmatoarea situatie. Mi s-a suspendat permisul de conducere timp de 30 zile + amenda de 580 lei pe motivul ... (vezi toată discuția)
	                    Alla_ion	                   

Buna seara!
Sfatuiti-ma, va rog, in legatura cu urmatoarea situatie. Mi s-a suspendat permisul de conducere timp de 30 zile + amenda de 580 lei pe motivul ... (vezi toată discuția)

otilia13	                   

Buna seara!
Ieri pe la ora patru dupa masa cand aglomeratia si haosul in trafic a fost foarte mare am fost urmarita si oprita de o masina de politie, motivul  ... (vezi toată discuția)
	                    otilia13	                   

Buna seara!
Ieri pe la ora patru dupa masa cand aglomeratia si haosul in trafic a fost foarte mare am fost urmarita si oprita de o masina de politie, motivul  ... (vezi toată discuția)

cristisavu	                   

Astazi, veneam acasa pe Pantelimon circuland cu viteza regulamentara. In spatele meu la o distanta de vreo 300 de m mergea o masina de politie. Vazusem masina ... (vezi toată discuția)
	                    cristisavu	                   

Astazi, veneam acasa pe Pantelimon circuland cu viteza regulamentara. In spatele meu la o distanta de vreo 300 de m mergea o masina de politie. Vazusem masina ... (vezi toată discuția)