avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Reinnoirea pasaportului - cetatean sirian
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Reinnoirea pasaportului - cetatean sirian

Buna ziua, am si eu o intrebare, sotulu meu este Sirian si are permis de sedere pe un an -membru de familie-in Romania si momentan suntem in Italia deoarece sotul meu vrea sa-si continue studiile in Italia. Ce vreau eu sa stiu ar fi daca sotu isi poate reinoi pasaportul aici in Italia sau este nevoie sa mearga in Romania pentru ca are acolo rezidenta.Multumesc Anticipat
Cel mai recent răspuns: *anik* , utilizator 01:00, 11 Mai 2012
Pentru a afla informatii despre procedura reinnoirii pasaportului sirian, recomandati-i sotului sa contacteze ambasada/consulatul sirian din Italia.
Multumesc mult pentru raspuns. Si noi ne gandeam sa reinoim pasaportul in Italia dar problema este k tot o sa trebuiasca sa mearga in Romania k trebue dusa o copie dupa noul pasaport la Serviciul de Imigrari. :-/
Daca trebuie dusa o copie dupa pasaport, imputerniciti pe cineva din Romania cu procura speciala, ii trimiteti pasaportul in original, va depune o copie la pasapoarte dupa care va restituie actul. O imputernicire la ambasada sau consulat e 60 de euro.
Multumesc mult pentru informatie, foarte folositoare cred k asa o sa si fac. O sa imputernicesc pe cineva in tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport expirat - intrarea in tara ema222 ema222 buna ziua in luna august am venit in romania sa schimbam pasaportul fetitei mele care expira la sfarsitul lui septembrie aveam la dispozitie o saptamana findca ... (vezi toată discuția)
As avea nevoie de un mic ajutor daca se poate Jeanai  Benjamin Jeanai Benjamin buna as vrea sa va pun o intrebare as vrea sa stiu ce acte trebe sa fac ca sa duc 2 fete in italia find tatal lor si problema este ca sunt trecute pe pasaport ... (vezi toată discuția)
Calatorie in italia eu1001 eu1001 buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie: sotul meu este plecat in italia si ar dori sa mergem si noi la el ( eu si cei doi copii minori ai nostri), dar nu ... (vezi toată discuția)