Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie Banca

Sotul meu a luat in anul 2008 un imprumut pentru nevoi personale (in baza buletinului) pentru a infiinta un SRL care la momentul actual este suspendat. Creditul a fost contractat pe o perioada de 10 ani. Din nefericire a ramas fara loc de munca si ne este imposibil sa mai achitam rata care se ridica la aproximativ 6 mil lei. As vrea sa stiu ce se poate intampla atunci cand banca il va actiona in instanta. Cat de mult pot creste penalitatile pentru neplata? Mentionez ca el nu are nici un venit si nici o proprietate pe numele lui. Daca SRL-ul este suspendat, ar putea sa primeasca amenzi, tinand cont de faptul ca nu avem nici posibilitatea de a dizolva firma?
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 14:25, 22 Martie 2012
SRL=ul nu are nicio legatura cu creditul lui. daca datoria nu se va plati, se va trece la executarea silita asupra bunurilor, veniturilor si conturilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe conturi toma_claudia toma_claudia Buna ziua, As dori sa primesc un sfat de la cei avizati. In anul 2008 am contractat un imprumut de nevoi personale, pe care nu am mai putut sa-l achit. Intai ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca fiul meu a facut credite si a plecat din tara? antecume antecume Buna ziua, Unul dintre fiii mei a contractat mai multe credite: doua credite de nevoi personale fara garantie si o descoperire de card. El e plecat in ... (vezi toată discuția)
Credit bancar neachitat s.stefan s.stefan Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti intr-o problema: Am luat un credit de la banca si nu am mai putut plati ratele. Credit cu buletinul. Acum mi-a venit acasa ... (vezi toată discuția)