avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... CMI inchiriaza spatii pentru cabinete medicale
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

CMI inchiriaza spatii pentru cabinete medicale

CMI are sediul intr-o vila cu etaj.D-nul doctor vrea ca celelalte spatii de la parter sa le inchirieze pentru cabinete medicale , iar etajul sa ramana familiei.Va rog sa-mi spuneti, eu inchei contracte de inchiriere pt.cabinetele respective? cum le incasez utilitatile, sau intra in chirie urmand sa le platesc eu( ma refer la parter), si ce consuma familia cum fac? va rog scoateti-ma din impas.
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 19:23, 22 Martie 2012
CMI are obiect unic de activitate (cea medicala). Inchirierea se face de proprietar in baza unor contracte de inchiriere in care este stipulata chiria (dreptul de utilizare al spatiului) iar utilitatile sunt facturate separat in functie de consumul fiecarui spatiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema urgenta la un cabinet medical individual gabiclenciu gabiclenciu Am urmatorul caz: sunt medic si mi-am construit o casa pe care am impartit-o astfel: etajul il voi folosi ca si locuinta, iar camerele de la parter le ... (vezi toată discuția)
Stomatologie adi_todo adi_todo Buna, prolema mea este urmatoarea: detin un cabinet de stomatologie si doresc sa inchiriez o tura. Dar nu stiu cum! Care este solutia legala cea mai buna ... (vezi toată discuția)
Spatii comune bloc(uscatorii+spatii comune pe etaj) marinsas marinsas Buna ziua, am urmatoarea problema. vecinul de la parter nu vrea sa elibereze uscatoria de la parterul blocul pe motiv vrea sa i se repartizeze spatiu la una ... (vezi toată discuția)