avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... conciliere
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

conciliere

In cazul in care la o conciliere societatea respectiva nu se prezinta dar isi exprima punctul de vedere printr-o adresa (fax) mai trebuie respectat termenul de 30 de zile pana la actionarea in instanta?
Ei efectiv si-au exprimat punctul de vedere prin adresa respectiva.
Cel mai recent răspuns: irinastnciu , utilizator 17:37, 22 Martie 2012
puteti da drumul la actiune pantru ca oricum pana se fixeaza termen o sa depasiti cu mult termenul stabilit pentru conciliere...
Sigur nu se ia in considerarea data depunerii actiunii??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conciliere irinastnciu irinastnciu In cazul in care la o conciliere societatea respectiva nu se prezinta dar isi exprima punctul de vedere printr-o adresa (fax) mai trebuie respectat termenul de ... (vezi toată discuția)
Concilierea directa prevazuta de art. 720 indice 1 ancuta.alin ancuta.alin Am convocat la conciliere pe debitor in data de 07.07........., termenul de conciliere fiind pe 29 aceeasi luna, acesta mi-a transmis o adresa doua zile mai ... (vezi toată discuția)
Conciliere directa raluflory raluflory :-/am nevoie de un model orientativ de conciliere directa.eu, ca si creditor trebuie sa convoc debitorul, mai inainte de chemarea in justitie, la o conciliere ... (vezi toată discuția)