ContSters141818 
	    	Utilizator

ContSters141818 
	    	Utilizator	    

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

In conditiile in care am avut o locuinta pe care am vindut-o dar am un contract de vinzare cumparare si detin 1/3 din teren si locuinta ( in indiviziune ) , in cazul in care fac mutatia la acea adresa , am dreptul de a locui acolo ? Daca cel care locuieste deja acolo nu-mi da acces ce fac , cum procedez ?
O plingere penala ar rezolva situatia ?
 VOVA1 
	    	Utilizator

VOVA1 
	    	Utilizator	    

VOVA1, utilizator
 VOVA1, utilizator 	
			~ final discuție ~
 ankhme	                   

Buna ziua,
Incepand cu aceasta luna mi s-a terminat contractul de munca, devenind somer. In aceste conditii as dori sa mi se modifice/micosreze pensia de ... (vezi toată discuția)
	                    ankhme	                   

Buna ziua,
Incepand cu aceasta luna mi s-a terminat contractul de munca, devenind somer. In aceste conditii as dori sa mi se modifice/micosreze pensia de ... (vezi toată discuția)

mikehit47	                   

Angajatorul meu este înregistrat ca firma IT in Romania, activează în industria cazinourilor online. Ne obliga sa impersonam persoane de peste hotare pentru ... (vezi toată discuția)
	                    mikehit47	                   

Angajatorul meu este înregistrat ca firma IT in Romania, activează în industria cazinourilor online. Ne obliga sa impersonam persoane de peste hotare pentru ... (vezi toată discuția)

Vulturudac	                   

buna ziua,cum contest la judecatorie rezultatul unui concurs pt ocupare post la institutie de stat?doar depun actul la registratura si gata?sau trebuie ... (vezi toată discuția)
	                    Vulturudac	                   

buna ziua,cum contest la judecatorie rezultatul unui concurs pt ocupare post la institutie de stat?doar depun actul la registratura si gata?sau trebuie ... (vezi toată discuția)