va rog sa mi spuneti daca antedatarea unor facturi fiscale (scrise de mana)sunt considerate''fals in acte''. e vb de o patroana de pompe funebre care isi ''ajuta ''o amica cu facturi(pt servicii funerare) ,pt a le depune in instanta sa dovedeasca ca acea persoana s a ocupat de o inmormantare.numai ca facturile sunt datate cu 10 zile inainte de a deceda cel inmormantat.(minciuna are picioare scurte).se poate considera fals in acte?acestea au fost depuse la un dosar de succesiune
ok o depuneti la PARCHET daca avocatul asa va indruma dar la POLITIE nu, si eu am depus plagere penala deci vorbesc din practica m au asaltat politisti cum mi am permis sa i fac plagere penala la X si sa depun cererea la registratura la noi e si TRIBUNALUL in acelasi imobil , intelegeti ce presiuni se fac in POLITIE !
ATENTIE s au aplanat starile de CONFLICT !!! o plangere penala rezolva probleme serioase in societate , nu poti sa treci cu vederea ce fac altii ca ei fac JUSTITIA in ROMANIA.
daca trebuie in viata mea sa depun o mie de plangeri le voi depune si fara frica ca nu face decat ca sa se aduca aminte CUIVA ca legea EXISTA, atentie nu esti obligat sa fi martor si sa TACI .