avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenintari
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenintari

Pe scurt, sunt o femeie sedusa de un barbat casatorit, fara sa stiu starea lui maritala. Cand am aflat ca e casatorit si ca mai avea si alte amante, m-am razbunat, am trimis sotiei dovezile clare printate ale conversatiilor noastre pe messenger, sms-uri etc, plus conversatiile mele cu amanta nr. 2, pe care am gasit-o si am confruntat-o. Amanta nr. 2 imi trimite pe telefon amenintari grave pentru ca am dat-o in vileag. Sotul tradator ma ameninta ca face plangere la politie. Sunt indreptatitite amenintarile lor??? Sa ma acuze de ce? N-am facut altceva decat sa expun cu dovezi adevarul, si nu l-am expus public, cu tinta singulara, sotia. Ce pot sa faca ei in cazul asta? Si ce pot face eu cu amenintarile? ...Eu nu am folosit nici o amenintare la adresa nimanui.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:38, 24 Martie 2012
Sa nu se ajunga la o incadrare juridica pentru infractiunea de santaj impotriva dvs.
Va spun doar preventiv, nu neaparat ca ar fi asa.

Daca faceti plangere la politie pentru amenintare termenul este de 2 luni de la data amenintarii.
Daca faceti plangere inaintea ei ar putea fi bine insa si rau ca i-ati atata.

Avand in vedere situatia neclara in care va aflati ar fi indicat sa va ganditi rapid ce sa faceti si sa incercati sa va consultati si cu alte persoane pentru a putea lua cea mai inteleapta decizie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atac la persoana ioana_livia ioana_livia buna seara...vin sa discut cu dvs o problma care imi cam da batai de cap..acum 2 ani si jumate am cunoscut un individ..am fost impreuna 2 ani...acum individul ... (vezi toată discuția)
Întrebare Eucri Eucri Bună ziua. Am o întrebare. Am o fata de 17 ani și în urma unor discuții avute cu un băiat de pe internet acesta a convins-o săi trimită mai multe poze ... (vezi toată discuția)
Urgent!!!!!! Braila. Braila. buna seara, sunt minor si am o pronlema> CATIVA PUSTI (15-16-17 ani) Ma ameninta si am si dovezi in acest sens, am fost urmarit de ei pe strada cu scopul ... (vezi toată discuția)