avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum pot proceda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum pot proceda

Soacra mea a decedat.Sunt doi mostenitori.Au acceaptat mostenirea.Unul dintre ei a stat acolo cu ea dar nu a ajutat-o cu nimic.de totul ne-am ocupat noi(ingrijire spital,inmormintare,pomeniri,locuri de veci etc...) pe numele soacrei au ramas unele contracte de utilitati cu debite mari ,pentru care a fost actionata in instanta si chemati mostenitorii.
La instanta am constatat ca toate acele contracte sunt semnate de cumnata mea si nu de soacra ci de fiica sa cu care a locuit, a doua mostenitoare..Semnatura sau scrisul soacrei nu apare pe absolut niciun document.detinem acte originale cu scrisul si semnatura soacrei cat si a cumnatei.

Ce putem cere in instanta(actiune de drept comun-pretentii)?

Cu aceasta cumnata nu ne putem intelege.de altfel impotriva ei (la PLINGERE PREALABILA) s-a dispus trimiterea in judecata pentru infractiunea de tulburare de posesie .

Cel mai recent răspuns: leusan , utilizator 21:08, 25 Martie 2012
In procesul civil, in cadrul fazei privind administrarea dovezilor,inscrieti-va in fals cu privire la acele acte.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire cu probleme leusan leusan Socrii mei au decedat Socrul acum 10 ani si soacra acum 1 an si jumatate.Dupa socru nu s-a deschis mostenirea nici pina acum.Dupa soacra s-adeschis numai o ... (vezi toată discuția)
Vanzare dupa succesiune catalinu catalinu Buna ziua, In primul rand imi cer scuze daca subiectul meu a mai fost discutat.... Situatia mea este urmatoarea.... In urma cu aproape 2 ani socrul meu ... (vezi toată discuția)
Suma pentru lipsa de folosinta leusan leusan Intr-un proces de partaj unul dintre mostenitori sa-l numim Ion il impiedica pe celalat numit Stan sa intre in locuinta aflata in indiviziune . Ba mai mult ... (vezi toată discuția)