avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita caz social
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita caz social

Am un caz al unei beneficiare surde, aceasta s-a judecat cu fiul ei privind evacuarea acestuia din apartamentul dânsei, cererea este definitivă şi irevocabilă, Acum mai avem nevoie de un executor judecătoresc, ce mă interesează pe mine să ştiu este dacă există un articol în lege pe cazuri sociale, adică executorul să ia o sumă mai mică pentru punerea în executare , tinând cont de faptul că persoana care doreşte executarea fiului este o persoană cu deficienţe de auz.
Cel mai recent răspuns: mihaela2102 , utilizator 12:03, 26 Martie 2012
Asa ceva nu exista, dar puteti discuta cu un executor din circumscriptia unde se va face executarea si poate va intelege, puteti apela si la ajutorul public judiciar.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita amanata la nesfarsit istape istape Buna ziua! Am apelat la un executor judecatoresc pentru a pune in executare o decizie definitiva a Curtii de Apel. Cel asupra caruia s-a indreptat executarea ... (vezi toată discuția)
Acte necesare executare silita perlutza perlutza Buna seara, Am obtinut in litigiu de munca o hotarare definitiva si irevocabila. As vrea sa va intreb cum se procedeaza in continuare ? Se legalizeaza ... (vezi toată discuția)