avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ordonanta prezidentiala-pensie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ordonanta prezidentiala-pensie

am avut un proces pentru pensie alimentara acesta sa terminat cu majorarea exagerata a peniei alimentare am facut recurs la tribunal unde am obtinut reducerea pensiei printr-o hotarire definitiva si irevocabila ,mie totusi mi sa oprit pensia majorata decind a fost deschis procesul printr-o ordonanta prezidentiala emisa inainte de a se judeca recursul cum pot recupera bani opriti .Este ordonanta prezidentiala mai importanta decit o hotarire definitiva si irevocabila
Cel mai recent răspuns: piciul , utilizator 22:22, 26 Martie 2012
Depuneti toate documentele la tertul poprit, adica angajatorului Dvs care va opreste din salariu sumele...el a gresit
De ce e angajatorul de vina?!
Daca a fost o ord.pres. Inaintea recursului nu trebuia respectata aceasta?
Iar dupa recurs si hot definitiva nu trebuie sa i se aduca la cunostinta ce a ramas definitiv?
Eu ca si angajator operez popriri doar in baza unor acte... Nu citesc in stele ca angajatul x a facut recurs si are o alta hotarare....
Nu e asa???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarirea definitiva nu este si executorie? danunianu danunianu Am dus angajatorului o hotarire definitiva a tribunalului prin care mi se micsoreaza pensia alimentara dar angajatorul imi cere ordonanta prezidentiala pentru ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara laurali laurali Buna seara, In urma divortului instanta a stabilit o pensie alimentara pentru copil, pensie pe care tatal refuza sa ne-o dea pe motiv ca decizia inca nu ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ghiuvy2005 ghiuvy2005 se poate oprii pensia alim pe baza hot.jud redactata si comunicata dar la care nu au trecut cele 15 zile pt apel? (vezi toată discuția)