avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita credit nevoi personale
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita credit nevoi personale

S-a luat un credit de nevoi personale fara ipoteca in anul 2008. Nu s-a mai putut platit din mai multe motive iar acum am primit ca voi fi executat silit. Detin impreuna ca fratii mei (3) o proprietate. Nu am alte venituri momentan.

Intrebarea mea este daca banca imi poate lua casa?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Alexandru Gheorghe , Avocat 13:56, 27 Martie 2012
Ar trebui ca banca sa initieze o iesire din indiviziune si apoi se poate indrepta impotriva partii dvs din bunul imobil respectiv. Nu poate executa imobilul in situatia actuala cu 3 co-proprietari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita fara venituri si bunuri sad2897 sad2897 Buna ziua, Am un credit de nevoi personale fara ipoteca, s-a ajuns la executare silita. Momentan nu am venituri, nu lucrez. Apartamentul in care ... (vezi toată discuția)
Executare silita rocorobert rocorobert Buna seara, as dori sa stiu cum se poate efectua o executare silita , in cazul in care imobilul se afla in coproprietate, este ipotecat de rang I in favoarea ... (vezi toată discuția)
Mostenire ContSters136155 ContSters136155 avem o casa care este impartita astfel:1/4 detin eu ,1/4 detine fratele meu si jumatate este a mamei mele aceasta parte provine din mostenire dupa moartea ... (vezi toată discuția)