Carmen Chitu 
	    	Avocat

Carmen Chitu 
	    	Avocat	    

Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

chonkar 
	    	Utilizator

chonkar 
	    	Utilizator	    

chonkar 
	    	Utilizator

chonkar 
	    	Utilizator	    

Ares-3 
	    	Moderator

Ares-3 
	    	Moderator	    

Ares-3, moderator
 Ares-3, moderator 	
			 Selena2017	                   

Buna ziua,incerc sa ma casatoresc cu un cetatean indian de un an de zile si nu reusesc. Am fost in India sa ne casatorim si nu am reusit,ne-au cerut foarte ... (vezi toată discuția)
	                    Selena2017	                   

Buna ziua,incerc sa ma casatoresc cu un cetatean indian de un an de zile si nu reusesc. Am fost in India sa ne casatorim si nu am reusit,ne-au cerut foarte ... (vezi toată discuția)

Octavialuiza	                   

Buna seara.Va rog sa ma ajutati , ce acte sunt necesare pentru casatorie civila dintre o romanca si un cetatean indian cu acte de rezidenta in Italia. ... (vezi toată discuția)
	                    Octavialuiza	                   

Buna seara.Va rog sa ma ajutati , ce acte sunt necesare pentru casatorie civila dintre o romanca si un cetatean indian cu acte de rezidenta in Italia. ... (vezi toată discuția)

alysha22	                   

buna ziua. as dori sa intreb daca procura pt iesirea copilului din tara doar cu un parinte (cu acordul celuilalt parinte) poate fi valabila pana la 18 ... (vezi toată discuția)
	                    alysha22	                   

buna ziua. as dori sa intreb daca procura pt iesirea copilului din tara doar cu un parinte (cu acordul celuilalt parinte) poate fi valabila pana la 18 ... (vezi toată discuția)