avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Suspendare pentru furt?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Suspendare pentru furt?

Buna ziua,as dori si eu sa stiu daca unei persoane acuzate de furt sau complicitate la furt si luare de mita i se poate da o sentinta cu suspendare?
Recursul i-a fost respins
In acest caz sunt anchetate 20 de persoane.
Am inteles ca se poate obtine o eliberare sub control judiciar,in ce conditii este posibil?
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 21:34, 31 Martie 2012
Depinde daca a mai fost condamnate anterior, si depinde care va fi pedeapsa rezultanta pentru toate aceste infractiuni. Eliberarea sub control judiciar se refera la masura arestarii preventive, nu la hotarea de condamnare. Daca nu are antecedente penale si daca pedeapsa rezultanta va fi in limitele prevazute de lege, va putea obtine o condamnare cu suspendare conditionata sau suspendare sub supraveghere.
El personal nu a mai avut antecedente...Si am inteles ca sunt doar niste convorbiri telefonice ca probe...nimic mai mult
Acum i s-a dat o arestare preventiva de 29 de zile
daca sunt anchetate 20 de persoane este posibil sa fie incadrati la grup infractional organizat situatie in care nu cred ca va putea primi cu suspendare.
depinde ce furt si in ce conditii a fost savarsit, daca mai are antecedente, functie si de circumstantele atenuante sau agravante....sunt multe de spus. nici nu ati detaliat speta asa ca e cam greu de primit raspunsuri clare.
este vorba despre cei arestati ''mafia din port''din constanta...
pe 21 martie 2012.da intr-adevar este considerat grup infractional
furt de fier vechi,cereale si ingrasaminte,dar nici o firma din port nu a reclamat absenta acestor bunuri si nici nu au fost prinsi asupra faptului.
un raspuns va rom mult,daca se poate?? :*
Multumesc multt !!!

Alte discuții în legătură

Complicitatea la furtul calificat ContSters291111 ContSters291111 Ce sanse are o persoana acuzata de complicitate la furtul calificat, care este intr\'un grup infractional ,sa fie eliberata dupa ce a fost arestata preventiv ... (vezi toată discuția)
Trafic de minori honey_mihu honey_mihu Buna ziua,sotul meu este acuzat de trafic de minori ca si intermediar adica el prelua \"fetele \" de la \"peste\" si le distribuia clientilor.Probele constand ... (vezi toată discuția)
Motive retinere pentru inselaciune? burgcrist burgcrist buna seara, imi puteti spune va rog frumos daca un acuzat, fara antecedente penale, care nu prezinta pericol social, a recunoscut fapta, a colaborat cu ... (vezi toată discuția)