avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... bursele medicale pentru elevi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

bursele medicale pentru elevi

Am o fetita de 10 ani bolnava de diabet . Am depus dosarul pentru bursa medicala in fiecare an scolar . Pana anul acesta am primit bursa din trei in trei luni ,dar de cand a inceput anul sclolar 2011-2012 nu am primit nici o bursa .Scoala ma trimite la primarie ,caci primaria ar trebui sa aprobe fondurile pentru burse . As vrea sa stiu daca acesti bani sunt din bugetul de stat sau din bugetul primariilor,pentru ca daca ar fi din bugetul de stat nu inteleg de ce nu se dau banii mai ales ca este vorba de copii cu probleme de sanatate .

Alte discuții în legătură

Bursa medicala si bursa de merit julika julika Va rog sa ma lamuriti si pe mine de ce un copil cu bursa medicala nu are dreptul si la bursa de merit? Fetita mea este bolnava de diabet zaharat tip 1 insulino ... (vezi toată discuția)
Dreptul la bursa medicala Oana E84 Oana E84 Buna seara as dori sa știu și eu dacă copilul meu cu autism are dreptul la bursa medicală pe acest diagnostic. Va multumesc (vezi toată discuția)
Fetita mea este inscrisa la liceu seral si vreau sa stiu daca ... Fetita mea este inscrisa la liceu seral si vreau sa stiu daca poate cere bursa medicala,are orientare școală, are certificat de handicap, are boala care se ... (vezi toată discuția)