vladfesan 
	    	Utilizator

vladfesan 
	    	Utilizator	    

gyoni8 
	    	Utilizator

gyoni8 
	    	Utilizator	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 Lucian27	                   

Am formulat plangere impotriva rezolutiei prim- procurolului la Judecatorie
si mi-a respins-o ca tardiv formulata, desi pot dovedi cu stampila de plicul ... (vezi toată discuția)
	                    Lucian27	                   

Am formulat plangere impotriva rezolutiei prim- procurolului la Judecatorie
si mi-a respins-o ca tardiv formulata, desi pot dovedi cu stampila de plicul ... (vezi toată discuția)

oct_12345	                   

Buna ziua,
In aprilie 2011, am fost citata intr-un proces la Parchetul de pe langa Curtea de APEL , in calitate de invinuit, pe motiv ca fisa medicala pentru ... (vezi toată discuția)
	                    oct_12345	                   

Buna ziua,
In aprilie 2011, am fost citata intr-un proces la Parchetul de pe langa Curtea de APEL , in calitate de invinuit, pe motiv ca fisa medicala pentru ... (vezi toată discuția)

proces_ro	                   

Pe 5 dec 2013 am depus la Prim-Procuror contestatia mea impotriva rezolutiei de NUP. Nu am primit inca nici un raspuns. Pe 14 ian 2014 vreau sa trimit ... (vezi toată discuția)
	                    proces_ro	                   

Pe 5 dec 2013 am depus la Prim-Procuror contestatia mea impotriva rezolutiei de NUP. Nu am primit inca nici un raspuns. Pe 14 ian 2014 vreau sa trimit ... (vezi toată discuția)