avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Buna ziua,
sant casatorita de 17 ani , detinem un apartament, o masina , un credit prima casa prin care am achizitionat o garsoniera, un credit nevoi personale. Locuintele sint de numele la amandoi , masina pe numele sotului, creditele pe numele sotului iar eu sant coimprumutant. Din aceasta casatorie a rezultat o fetita care acum are 15 ani.
Santem amandoi cu divortul , eu pastrez apartamentul , sotul ramane in garsoniera , cu masina si cu cele doua credite. Fetita ramane la mine , nu vreau pensie alimentara , iar eu imi iau numele de fata.
De ce documente avem nevoie ? Putem divorta la notar sau la judecatorie?
Cat costa in ambele cazuri ....divortul? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: IRINA38 , utilizator 11:33, 20 Iunie 2012
Buna ziua,
judecatoria sect 4 mi-a cerut sa platesc taxa de timbru. Intre timp am aflat ca s-a schimbat legea si ca nu imi mai pot recupera banii. Ma puteti ajuta cu unele informatii? Ati putea sa-mi spuneti unde sa ma adresez pe un calcul - taxa 3%( partaj). Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si partaj john_valentyn john_valentyn Buna seara, As dori sa divortez de sotia mea de comun acord. Avem impreuna o masina care este pe numele meu, cumparata in timpul casatoriei si un apartament ... (vezi toată discuția)
Partaj fara avocati Ivan Delia Ivan Delia As dori sa stiu daca in urma procesului de divort putem face un partaj fara avocati. Mentionez ca am achizitionat un apartament cu credit bancar pe care am dat ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori si partaj luminitalenuta luminitalenuta buna ziua, am si eu o intrebare.am inaintat actiunea de divort iar luna viitoare ar trebui sa avem prima infatisare. am introdus actiune de divort simpla fara ... (vezi toată discuția)