avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Acte necesare pentru deschiderea unui magazin online - ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Acte necesare pentru deschiderea unui magazin online - persoana fizica

Buna ziua,
Sunt distribuitor de produse cosmetice de la diferite firme, as dori sa-mi deschid un site si un magazin online, sunt persona fizica, ce acte am nevoie sa pot vinde pe internet?
Trebuie sa fiu PFA sau firma sau pot fi numai persoana fizica?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gabriel8 , utilizator 00:23, 31 Mai 2012
pe persoana fizica nu puteti ca nu platiti impozit la stat.
Deoarece vad ca ati postat de trei ori acelasi mesaj pana se sesizeaza un moderator, vedeti ca ati incalcat ragulamentul cu care v-ati declarat de acord cand ati postat.
In conformitate cu legislatia comerciala din Romania, activitatea economica se poate desfasura numai in forme organizate si autorizate. Puteti sa va constituiti S.R.L. sau P.F.A., depinde de dvs. Avand in vedere obiectul de activitate pe care doriti sa il desfasurati este recomandabil P.F.A.
Forma "persoana fizica" pe care o invocati nu este o entitate care are dreptul sa desfasoare activitati comerciale in mod legal.
Parerea mea este sa accesati acest link,sigur va va ,,lumina'' in mai multe privinte!Bafta!

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tramsformare srl in pf mihaela_982 mihaela_982 Am un SRl si un magazin mixt, pot sa transform SRl -ul in PF. Si daca da , stie cineva cam cat costă? Si daca exista diferente intre PF si PFA ? multumesc! (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala recoba recoba intreprinderea individuala are o limita in privinta numarului de angajati sau a cifrei de afaceri? Ea poate fi transformata in societate comerciala ? (vezi toată discuția)
Magazin online mariaurell mariaurell ce presupune deschiderea unui magazin online? haine aduse din alta tara si vandute in romania online, prin intermediul unui site. trebuie sa fiu persoana ... (vezi toată discuția)