Florin Cioca 
	    	Consilier juridic

Florin Cioca 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile, Consilier juridic
 Cornel  Vasile, Consilier juridic 	
			 adriiaana 
	    	Utilizator

adriiaana 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

tedory 
	    	Utilizator

tedory 
	    	Utilizator	    

T.J. 
	    	Utilizator

T.J. 
	    	Utilizator	    

edi1	                   

Pentru generare registru la revisal nou, la salvare apare acest mesaj: Could not execute query[SQL: SQL not available], ajutati-ma sa fac totusi salvarea, ... (vezi toată discuția)
	                    edi1	                   

Pentru generare registru la revisal nou, la salvare apare acest mesaj: Could not execute query[SQL: SQL not available], ajutati-ma sa fac totusi salvarea, ... (vezi toată discuția)

margele	                   

Am instalat noul program revisal, cand am deschis programul datele despre angajator si angajati erau introduse fara sa mai dau o preluare de date din versiunea ... (vezi toată discuția)
	                    margele	                   

Am instalat noul program revisal, cand am deschis programul datele despre angajator si angajati erau introduse fara sa mai dau o preluare de date din versiunea ... (vezi toată discuția)

handaricimarin	                   

am o problema in momentul in care doresc sa preiau baza de pe revisal 2.4.0.
eu am 500 de salariati si am incercat sa preiau baza dinj varianta veche 9asta am ... (vezi toată discuția)
	                    handaricimarin	                   

am o problema in momentul in care doresc sa preiau baza de pe revisal 2.4.0.
eu am 500 de salariati si am incercat sa preiau baza dinj varianta veche 9asta am ... (vezi toată discuția)