avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... apartament ipotecat,proprietar decedat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

apartament ipotecat,proprietar decedat

Buna ziua,

Am avut un prieten care si-a deschis o firma de constructii.O prietena de familie si-a ipotecat apartamentul pentru linia lui de credit.Firma acum e in faliment sau insolventa,la linia de credit s-a depus o jumatate din bani acum vre-o 1 si 6 luni,cand a vrut banca sa-l scoata la vanzare din cauza neplatii.De atunci nu s-a mai platit nimic si vor sa-l scoata din nou.Proprietara a decedat si fratii ei vor sa mosteneasca si sa vanda apartamentul.Fostul meu prieten nu are de unde sa plateasca la banca.Ce ar trebui facut?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:47, 1 Aprilie 2012
Daca nu se obtine o amanare, apartamentul va fi vandut la licitatie , iar daca raman bani vor fi dati mostenitorilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare bunuri mirela_man mirela_man Daca am achizitionat pe firma , care acum este insolventa, un apartament care nu este platiti in totalitate la banca, il pot vinde in mod normal fara a- scoate ... (vezi toată discuția)
Executare girant pf pentru srl ContSters96141 ContSters96141 Parintii mei au pus gaj acum 2 ani apartamentul lor (pentru 1 an) pentru un credit luat de o firma SRL (nu e a lor era a fratelui). In 2008 cand a ajuns la ... (vezi toată discuția)
Succesiune casa ipotecata geo19 geo19 in 2007 tatal meu m-a ajutat sa obtin un imprumut la banca prin ipotecarea casei sale.2012 a decedat si as dori sa stiu daca pot pastra ipoteca in continuare ... (vezi toată discuția)