avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal de contraventie completat gresit
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal de contraventie completat gresit

Buna ziua,in data de 26.03.2012,am fost oprit de politie,iar in p.v.,politistul,in loc de Paduret Andi a scris Paduret ION.Credeti ca am vreo motivatie sa contest procesul verbal sau se anuleaza din oficiu,nefiind nevoie de prezenta mea la judecatorie.
Cel mai recent răspuns: pandiseba , utilizator 11:18, 5 Aprilie 2012
nu se anuleaza din oficiu, trebuie sa faceti dvs. plangere impotriva procesului verbal de contraventie...
Da procesul verbal trebuie contestat (in 15 zile de la primire/comunicare).
E nevoie de dumneavoastra la Judecatorie, sau cel putin sa va sustineti in scris apararile pe care sa le expediati prin posta.
Nu se anuleaza din oficiu daca nu cereti dumneavoastra anularea lui, dupa ce cereti anularea, instanta din oficiu pote constata nulitatea p-v - ului, insa aici poate interpreta ca o simpla eroare materiala, daca CNP-ul e corect
ati spus ca este o simpla eroare materiala,dar daca prezentam un buletin fals cu cnp corect,aceeasi poza,dar alt nume,la ce fapta ma incadram,daca ma verifica prin statie politistul,tot la o simpla eroare materiala?nu cred,eram la fals in acte,nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date eronate pe pv (serie si numar ci, adresa, etc) pgmforever pgmforever Buna ziua. Am fost depistat de aparatul radar circuland peste viteza legala si am primit amenda si puncte de penalizare. Procesul verbal intocmit de politist ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala Nelin Nelin Buna ziua.As dori sa imi dati o parere despre intentia mea de a contesta un PV de contraventie emis de Politie.In acest PV codul meu numeric personal este ... (vezi toată discuția)
Dată greşită in procesul verbal Iulian63 Iulian63 Salut ! Am si eu o nelamurire, am fost \"prins\" in localitate cu 72 km/h ,nimic de spus pana aici ,dar citind p.v. mai atent am descoperit ca sus scrie ... (vezi toată discuția)