Buna ziua. In urma cu ceva timp am gasit un anunt cu vanzari de haine pe internet . M-am hotarat sa cumpar acel produs. Tipul respectiv il comanda de pe un sait care ajungea in maxim 30 de zile si trebuia sa-i trimit un avans de 100 de lei,intelegandu-ma cu vanzatorul si trimitandu-i avansul prin transfer bancar in cont ... ,in fine. Nu este o suma mare,dar ma simt inselat.Toata treaba asta a fost o teapa ,trimitandu-i banii ,nu mi-a mai raspuns la telefon .As vrea sa stiu daca imi pot recupera banii stiindu-i numele,prenumele si numarul de cont al persoanei respective. As vrea sa fie pedepsit .Am vreo sansa?Astept un raspuns...
Nu va poate ajuta Protectia Consumatorilor - banuiesc ca de-asta ati postat aici, in forumul dedicat problemelor intre consumatori si comercianti.
Acel individ nu are firma, deci singura posibilitate de a va recupera banii este sa faceti o reclamatie la politie. Va poate ajuta faptul ca aveti numele lui si dovada faptului ca i-ati virat banii in cont insa depinde ce ati scris ca reprezinta suma.
Daca aveti mailurile pe care le-ati schimbat pana ati ajuns sa ii trimiteti banii, printati-le si atasati-le reclamatiei.
Puteti depune plangere la politie.
Dupa parerea mea sunt sanse mult mai mari sa se rezolve problema in acest fel.
La inchisoare nu cred ca va ajunge daca va recuperati prejudiciul.
Va primi probabil o amenda administrativa in acest caz.Aceasta ar fi pedeapsa.