avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare firma cod caen 8690 ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare firma cod caen 8690 ?

Buna ziua,

As dori sa apelez la cunostintele unui jurist in vederea infiintari unei firme cu profil medical. Mai exact, as vrea sa stiu care ar fi codul caen indicat pentru infiintare unui centru care va avea ca si activitate principala gimnastica pentru bebelusi, gravide, masaj si cursuri pentru viitoarele mamici. Codul 8690 este potrivit ?
2). Care sunt condiitile obligatorii pentru infiintarea unui SRL cu activitatea descrisa mai sus?

Va multumesc,
Laura
Cel mai recent răspuns: Laurap82 , utilizator 22:42, 3 Aprilie 2012
Buna ziua.
Este bun codul CAEN indicat de dumneavoastra. Mai puteti folosi (in plus) si 8710 activitati ale centrelor de ingrijire medicala.
Pentru cursurile destinate mamicilor utilizati codul CAEN 8559 - alte forme de invataman n.c.a.
Pnetru eventuale produse pe care le veti comercializa acolo (cosmetice, medicamente OTC), cautati codul caen aferent.
Conditii obligatorii speciale pentru infiintarea SRL-ului nu exista. Banuiesc ca aveti o profesie in domeniu. Vor fi conditii necesare autorizarii activitatii de catre autoritatile de resort (sanepid etc)
Va multumesc pentru raspuns. Vroiam sa intreb dc este obligatoriu ca administratorul firmei sa fi terminat studiile unei facultati de medicina , daca este conditie pt infiinfintarea firmei cu acest profil ? Administratorul are alte studii (inginer). :-)

Multumesc inca o data,
Laura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen - cursuri de puericultura ContSters193350 ContSters193350 Buna ziua, Intentionez sa deschid un SRL - centru pentru consilierea gravidei, cursuri gravide, cursuri de puericultura, gimnastica gravide, kinetoterapie, ... (vezi toată discuția)
Cod caen 8710 ContSters115731 ContSters115731 Buna ziua.Am infiintat recent o societate,ca administrator unic,.unul din codurile caen aprobate este registrul comertului in certificatul constatator este ... (vezi toată discuția)
Pedichiura medicala se incadreaza in cod caen 8690? Bineata Bineata Buna ziua,Pedichiura medicala, se incadreaza in cod caen 8690? Reprezinta un serviciu medical? Ce studii trebuie sa aibe persoana ca executa? In ce spatii se ... (vezi toată discuția)