avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... clinica de refacere psihica
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

clinica de refacere psihica

Buna ziua!
Doresc cateva informatii in legatura cu accesarea fondurilor europene pentru infiintarea unei clinici de sustinere si refacere psihica.
Ca si servicii oferite, m-am gandit la: psihodiagnoza, psihoterapie(copii, cuplu, adulti), evaluare psihologica si desigur, cazare pentru cine doreste acest lucru.
Astept precizari si informatii suplimentare.
Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 4 Aprilie 2012
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 13:24, 5 Aprilie 2012
In principiu fondurile europene se pot acorda pentru modernizarea, dotarea unei clinici private existente, ca microintreprindere prin DMI 4.3 a programului POR.
Nu ati precizat unde doriti infiintarea acestei clinici?
Buna ziua!
Multumesc pentru raspuns.
M-ar interesa zona Tunari Ilfov.
Daca as avea un teren de 2000m si un proiect nu ar fi suficient?
Este mult spus o clinica...vorbesc de vreo 10 saloane, cateva cabinete, o cantina mica...ceva de genul.Desigur si angajatii...psihologi, bucatareasa, femeie de serviciu,contabil si poate ceva personal medical(1 medic si cateva asistente).
Va puteti adresa personal sau prin mail la ADR Bucuresti-Ilfov pentru detalii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii autorizatie sanitara de functionare clinica privata doar pentru internari de zi bogdanmircea1968 bogdanmircea1968 Buna ziua Sunt medic,am un CMI Diabet nutritie si boli metabolice si doresc sa ma extind in sensul de a face si internari de zi pentru pacientii mei.Am tot ... (vezi toată discuția)
Este posibilia deschiderea unei pizzerii prin por masura 4.3. ? pot adauga un cod caen nou tocmai pentru a fi elgibil in cadrul acestei masuri? Lazarec Lazarec Detin un magazin alimentar de 4 ani de zile in orasul Zalau! As vrea sa-mi extind afacerea prin deschiderea unei pizzerii cu livrare la ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri azil de batrani elenadeverde elenadeverde Buna ziua, Detin un teren de 3000 mp in sat Ciofliceni (Snagov) si as dori sa accesez fonduri in vederea construirii unui azil de batrani.Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)