avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Modificare partiala sau totala act - intrunirea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Modificare partiala sau totala act - intrunirea elementelor constitutive ale infractiunii

daca cineva modifica partial sau total un act pentru a se sustrage urmariri penale se considera fals in acte? fals sub semnatura privata? sau ? ce artcol din cp apartine acestei fapte?
Adevarat a inviat!

S-a mai lamurit problema dvs?
Poate ca daca va veti ruga se va rezolva....
cred ca se va rezova am primit confirmare pt expertiza fals in inscrieri nu se mai pune problema cred dovediri falsului sub semnatura privata am gasit originalul procesului verbal posibil sa fie chestiune de timp , timp de mai bine de un an mam rugat am incredere in institutile care imi acorda sprijinul
un an de zile mam rugat d-zeu ma ajutat , cei care anul trecut in saptamina patimilor miau facut un dosar cu multe omisiuni voite si cu un proces verbal FALSIFICAT se vor ruga multi ani la rind sai ierte d-zeu eu trec cu vederea dar d-zeu nu stiu ce va face cu ei in loc sa ma ajute mau batjocorit si umilit in saptamana patimilor , au fost din intimplare si oameni ortodox ca mine si catolici, sau unit impotriva mea dar nu au avut in vedere ca nu atunci trebuia sa faca ce au facut .Eu acum cu ajutorul lui d-zeu voi duce la un final care va fi el nu stiu D-ZEU ma va ajuta probabil vom vedea Da d-nle in saptamina patimilor au falsificat cu gindul voit sa ma scoata vinovat doar pe mine
pe 20 04 2011 au inceput sami faca falsurile in saptamina mare credeti ca am nevoie de a ma ruga? oameni fara frica lui d-zeu in loc sami aline suferinta mau umilit ca pe HRISTOS cit de curind vor da socoteala credeti ca exagerez uitativa d-le inspector ssm pe prima pagina a procesului verbal in saptamina mare miau facuto de aceea probabil d-zeu ma ajutat si tot cu ajutorul lui d-zeu voi duce la capat e adevarat am nevoie de ajutorul autoritatilor dar se pare ca a venit si el
desi au avut posibilitatea sa nu faca acest lucru deoarece primul raprt a fost respins au facut un al doilea pe care lau facut total neconform cu realitatea au inceput pe 18 04 2011 lau terminat in vinerea mare oare pot fi numiti PACATOSI? patronul firmei este catolic restul ortodoxi daca nu gresesc Pastele din 2011 au fost impreuna in saptamina mare ei au facut al doilea raport de aceea poate am reusit sa gasesc nedreptatea care miau facuto cineva ma poate crede ca in urma accidentului numi pot aduce aminte mai mult de 20-30 la suta din evenimentele din acele 5-6 zile am stat cu fractura de craniu din 17 pina in 22 cind am fost operat de unde mi sa luat bucata rupta de os nam murit ca nu ma lasat d-zeu trebuia sami fac dreptate caci cei care ar fi trebuit sa mio faca nau facuto asta e viata merge inainte bani pt cumparaturile de pasti iam dat in alta parte ce era sa fac nu mai pot duce singur totul la capat am nevoie de ajutorul semenilor a lui d-zeu lam primit datorita lui traiesc Daca veti considera ca cele consemnate de mine nusi au locul aici le veti sterge va multumesc gata nu voi mai scrie degraba aicea ajunge ce sint eu un om ca voi toti

Alte discuții în legătură

Securitatea in munca comerciantu comerciantu ancheta facuta de organele cercetare penala trebuie sa fie independenta de cea facuta de comisia de la ssm? in cazul unui accident de munca cu incapacitate ... (vezi toată discuția)
Expertiza medico legala comerciantu comerciantu expertiza medico legala se dispune doar la cererea organului de cercetare penala? in cazul accidentelor de munca cu incapacitate temporara in cazul meu 175 ... (vezi toată discuția)
Boala profesionala,infirmitate,invaliditate sau? comerciantu comerciantu dupa anumite probleme medicale in urma unui accident de munca am devenit inapt pt a practica meseria respectiva motivele medicale care au dus la acest ... (vezi toată discuția)