Raoul_mw 
	    	Utilizator

Raoul_mw 
	    	Utilizator	    

Raoul_mw, utilizator
 Raoul_mw, utilizator 	
			 Alexandru Munteanu 
	    	Avocat

Alexandru Munteanu 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 mariapopescu65	                   

Mama a decedat acum 2 ani.
Mostenitorii ramasi sunt doar cei doi copii, eu si fratele, deoarece sotul, tatal nostru,a dat renuntare notariala la mostenirea ... (vezi toată discuția)
	                    mariapopescu65	                   

Mama a decedat acum 2 ani.
Mostenitorii ramasi sunt doar cei doi copii, eu si fratele, deoarece sotul, tatal nostru,a dat renuntare notariala la mostenirea ... (vezi toată discuția)

Sorenica	                   

Buna ziua! Exista următoarea situatie: mama decedata , tata în viata, 3 surori. Tata si mama proprietarii unui apartament. Cat este tatăl în viata , copiii ... (vezi toată discuția)
	                    Sorenica	                   

Buna ziua! Exista următoarea situatie: mama decedata , tata în viata, 3 surori. Tata si mama proprietarii unui apartament. Cat este tatăl în viata , copiii ... (vezi toată discuția)

doar_dana	                   

Sotului meu i-au decedat parintii. Tatal acum 12 ani, iar mama acum 1 an jumate. Pe timpul vietii mamei, pamantul a fost dat in arenda, iar sotul meu a fost ... (vezi toată discuția)
	                    doar_dana	                   

Sotului meu i-au decedat parintii. Tatal acum 12 ani, iar mama acum 1 an jumate. Pe timpul vietii mamei, pamantul a fost dat in arenda, iar sotul meu a fost ... (vezi toată discuția)