avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune

Am investit in casa parintilor mei cu documente , in timp ce parintii mei nu mai locuiau acolo. La efectuarea succesiunii se va tine cont ca eu am efectuat aceste cheltuieli , sau se imparte in mod egal la toti fratii asa cum se prezinta casa acum ?
Cel mai recent răspuns: themis , utilizator 10:49, 5 Aprilie 2012
Se va tine seama, daca invocati acest lucru. Fie la notar, fie, daca fratii nu recunosc pretentiile dumneavoastra, in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! situatia mea este urmatoarea: titlul de proprietate ... Maria Variana Maria Variana Buna ziua! Situatia mea este urmatoarea: Titlul de proprietate pe casa/pamant este pe tatal meu. In urma decesului (avut loc acum 26 de ani), mama mea a ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa FlorentaC FlorentaC Buna ziua! Vreau sa va prezint si eu cazul meu si sa va multumesc inca de pe acum tuturor pentru acest forum.Sunt divortata si am o fata de 23 de ani. ... (vezi toată discuția)
Scadere contributie din masa succesorala mahat mahat Parintii mei au construit o casa, in care am locuit impreuna cu ei, am achitat toate cheltuielile de intretinere si i-am ingrijit. Mai mult, am contribuit cu ... (vezi toată discuția)