buna seara,va rog sa imi spuneti daca s-a procedat corect;
in luna ianuarie 2011,am deschis proces civil,ordonanta presedintiala,impotriva unei companii de servicii telecomunicatii,pt anularea contractului,ca fiind fals,indicant di autorul falsului,si aducand dovezi si martori,ca lucrez in italia inca dinainte cu 2 ani de a se semna acest contract,si in prezent.
dupa interminabile amanari si amanari pentru administrare de probe,desi,cum am scris mai sus,am adus la dosar,inca de la inceput,cand am platit onorariu avocatei care ma reprezinta,nu au chemat inca in instanta autorul falsului,iar la insistentele mele de a se face expertiza grafologica,au suspendat procesul si a inaintat dosarul la parchet,dar s-a insistat sa depun la dosar un document original,semnat in fata unui notar.,si neavand decat actele casei,am trimis prin posta,actele casei mele,care,zice avocata,l-a depus la dosar.
problema este,ca,sunt deja 2 luni si 14 zile de cand dosarul a fost inaintat la parcchet,si nu am nici un semn,nici de la avocat,nici citatie de la parchet ca ar fi inceput procesul penal,si am nevoie de contractul casei,deoarece celelalte copii originale,au fost deja furate de autorul falsului,inca din anul 2009.
si deja sunt disperata,deoarece directorul de la acesta companie deja m-a avertizat ca voi ramane fara casa,iar autorul falsului,la fel,mi-a trimis mesaje ca deja voi pierde casa deoarece a mai facut si alte falsuri.
va rog sa imi spuneti care ete termenul legal in care un dosar va sta sa se prafuiasca pe rafturile de la parchet,desi a fost deja cercetata cauza prin ordonanta presedintiala in instanta civila,deci,era foarte simplu,se ccita persoana in cauza,se trecea la compararea semnaturilor,foarte simplu,dar nu stiu,de ce justitia complica foarte mult,procesele.
si de ce s-a insistat sa depun la dosar actul casei in original,la ce foloseste,deoarece pt verificarea semnaturii,aveam la dosar multe alte documente cu semnatura mea,inclusiv puteau compara semnatura de pe contract,deoarece este total diferita,in special ca este semnatura autorului,personala.
si apoi aveam semnatura in original de pe contractul de reprezentanta cu avocata.
multumesc pt sfaturi.
ma stiu nevinovata,de aceea am si deschis eu proces.
am scris si la domnul presedinte al Romaniei,la iulian urban,la ANPC,la presedintele tribunalului,pt nedreptatea care mmi se aduce,profitand toti de neputinta mea de a veni in tara ,nu am gasit ajutor de la nimeni.
am invocat si prescriptia,dar dna avocat,mi-a taiat-o,spunand ca daca nu deschideam proces,intervenea prescriptia,dar eu,am intrerupt-o,desi nu am inteles asta,deoarece,cum am mai spus,stiindu-ma nevinovata,adevarat,eu am deschis proces,dar aceasta companie,nu a venit cu intampinare,nu a venit la proces,nici la adresa instantei cand a trimis la parat sa ceara lamuriri despre derularea si valoarea contractului,nu au raspuns.
practic,nu stiu cu cine m-am judecat de un an si 3 luni.
am avut si tentativa de a renunta la aceasta mascarada,dar avocata mi-a spus sa nu renunt ca voi risca sa pierd casa??????
dubios.
mda, expresiile " intortocheate sunt caile domnului " si, "pana la Dumnezeu te mananca sfintii" au un "sambure" de adevar, fara a desconsidera "tagma" avocatilor, printre care sunt si oameni in fata carora trebuie sa-ti "ridici palaria". exista si ... cei care te "citesc, cantaresc ... " si ... faci "prostia" sa-l angajezi fara sa stii ce ... ai ales, tremenul de prescriptie intervine nu ca vrea sau nu avocatul, el ... "imi cer scuze, vrea "bani", termenul de prescriptie intervine dupa termenul de trei ani, interval in care daca nu sa actionat pentru recuperare ..., e c-am gata, intotdeauna e bine sa, asculti tot ce ti se spune dar, sa ai capacitatea de a distinge, ce e minciuna, ce e adevar si ce trebuie sa crezi ..., bafta.
In general cei care merg fara avocati sunt victime.
Pentru o urgentare in Romania avocatul trebuie sa fie as ca sa forteze organul sa urgenteze.
99, 5 % din cazuri nu sunt urgentate si cererile sunt respinse.
Chiar si politistii care sunt parti vatamate au probleme de acest fel cu colegii lor...
Am intalnit cazuri concrete.
Adica le sunt ignorate cererile daca nu sunt perfect facute.
buna ziua
eu am avut avocat de la inceput
am platit in euro onorariu,ca deh,lucram in afara(de ar sti romanii ramasi in tara cata suferinta si umilinta induram,pentru acesti bani,care,ii trimitem in romania doar sa intretinem copii ramasi in tara.
acest avocat,a profitat de neputinta mea de a fi prezenta la proces,a cerut mereu bani,in timp de 2 ani dar nu a facut nimic.
chiar si daca ar fi fost semnatura mea pe acel blestemat de contract,datoria s-a prescris inca din martie 2011,dar judecatorul si avocatul,inclusiv compania,vad ca au interese comune,de nu s-a sesizat acest lucru,nici acea somatie in care aceasta companie ar fi cesionat debitul,la o firma de recuperare,nici la insistenta mea de a cita autorul falsului.,nu s-a tinut cont.
s-au jucat cu banii mei,cu sanatatea mea,iar acum??????
ce vor sa faca cu documentele casei mele,de a insistat avocata sa le trimit????
desi avea la dosar diplome cu semnaturile mele in original,contracte de munca din italia,cu semnaturile mele,si alte documente in care se putea face compararea de semnatura.
pentru ce a cerut documentul casei din moment ce,procesul civil s-a suspendat,dosarul fiind inaintat la parchet,urmand a-l cerceta pe autorul falsului?
cum functioneaza justitia in romania?
infractorii sunt protejati de justitie,si lovesc tot in nevinovati.
am incercat sa schimb avocatul.
dar afland cine este compania,mi-a sp ca nu vrea sa intre in joc deoarece este foarte influenta,avand si un avocat foarte puternic.(acest avocat,are firma de recuperari,in care,deja am citit in media ca a lasat pe drumuri,batrani neputinciosi)
deci,cu ce am gresit????
doar ca sunt un amarat de emigrant?se preteaza aceasta companie la o amarata care s-a chinuit singura sa isi creasca singura copii?
acum am o alta problema,,persoana care a facut acest fals,a mai facut si altele,mi-a furat masina,falsificand documentele,sediul firmei este la adresa mea(in fals)iar acum se lauda ca ar fi facut imprumut bancar si ca voi pierde casa.
nu stiu unde trebuie sa ma interesez,sa vad daca apare pe numele meu sau daca a girat cumva cu actele casei,vreun imprumut bancar.
si cu ce acte sa dovedesc,deoarece nu mai am nici un document,deoarece,in 2009,mi-a furat actele casei acest individ,si nu am reusit sa le recapat,deoarece la politie,a negat,iar unica copie originala legalizata,este la avocat,iar pe buletinul romanesc,am adresa la parintii mei,deoarece,in 2009 cand am fost acasa sa schimb buletinul,actele disparuse(specific ca acesta persoana a fost chipurile,concubinul meu,acordandu-i incredere,a abuzat de increderea mea si a facut ce a facut)
va multumesc pt amabiltatea pt a-mi raspunde,si va rog,sfatuiti-ma unde trebuie sa apelez,sa ma interesez daca nu cumva a mai facut aceasta persoana vreun fals,sau daca deja acesta companie ar fi inceput vreun demers,fara sa siu eu
pentru a clarifica problema locuintei, solicitati de la cartea funciara un extras, acolo va preciza daca locuinta este libera de sarcini sau este "ipotecata".