gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

LUCk33ro 
	    	Utilizator

LUCk33ro 
	    	Utilizator	    

LUCk33ro, utilizator
 LUCk33ro, utilizator 	
			 gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

GEO GEO GEO	                   

Sunt in contradictie cu organul de cercetare cu privire la 2 articole din codul rutier ( oug 195/2002) ;
    1-             \'\'ART 72
     (3) Traversarea ... (vezi toată discuția)
	                    GEO GEO GEO	                   

Sunt in contradictie cu organul de cercetare cu privire la 2 articole din codul rutier ( oug 195/2002) ;
    1-             \'\'ART 72
     (3) Traversarea ... (vezi toată discuția)

andrasimion	                   

Buna ziua! Un prieten ar dori sa stie daca s-a schimbat cumva legea rutiera cu privire la traversatul pietonilor (nici eu nu sunt la curent). Un taximetrist ii ... (vezi toată discuția)
	                    andrasimion	                   

Buna ziua! Un prieten ar dori sa stie daca s-a schimbat cumva legea rutiera cu privire la traversatul pietonilor (nici eu nu sunt la curent). Un taximetrist ii ... (vezi toată discuția)

Anuta Marza	                   

Bună!în 2021 fratele meu a fost accidentat  de un autoturism în timp ce traversa drumul de pe o parte pe cealaltă este normal sa ii revină lui toată vina ... (vezi toată discuția)
	                    Anuta Marza	                   

Bună!în 2021 fratele meu a fost accidentat  de un autoturism în timp ce traversa drumul de pe o parte pe cealaltă este normal sa ii revină lui toată vina ... (vezi toată discuția)