avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inscriere la gradinita - cine imi elibereaza o ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inscriere la gradinita - cine imi elibereaza o adeverinta din care sa reiasa ca am activitati profesionale?

Buna ziua. Am un copil de 3 ani si vreau sa-l inscriu la gradinita. Pentru inscriere e necesara si adeverinta din care sa reiasa ca am activitati profesionale. Eu sunt PFA TAXI. Eu pot elibera aceasta adeverinta? Sau de unde sa fac rost de ea?
Multumesc.

Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Aprilie 2012
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 13:02, 7 Aprilie 2012
De la Administratia Finantelor Publice de care apartineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de venit obligatorie la gradinita ? adrianpopesti adrianpopesti buna ziua ,la inceputul lunii aprilie 2013 vor incepe inscrierile la gradinite ,printre actele cerute de cei de acolo cer si adeverinte de venit de la ambii ... (vezi toată discuția)
Somera pot inscrie copil gradinita,ce acte aduc? giliola_a giliola_a acum sunt in somaj (astept actele de la firma sa-mi vina pt. depunerea dosarului) si in aceasta perioada se fac inscrieri la gradinite/crese de stat, si ... (vezi toată discuția)
Inscriere la gradinita ash11 ash11 Buna ziua. In toamna copilul meu merge la gradinita si trebuie sa il inscriu de acum. Pe langa alte acte mi s-a solicitat adeverinta de venit de la locul de ... (vezi toată discuția)