avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 321 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Incident in supermarket: agentii de paza au dreptul sa ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Incident in supermarket: agentii de paza au dreptul sa ma fotografieze in conditiile date?

buna ziua,

am fost retinut pentru cateva minute intr-un supermarket pentru motivul ca am rupt doua ambalaje de condimente
nu am vrut decat sa verific cat de puternica era aroma, dupa ce am platit ceea ce am cumparat, m-a oprit un agent de paza si m-a rugat sa merg cu el pentru o verificare, fara a-mi spune despre ce este vorba. mi-am recunoscut fapta si am zis care a fost motivul, le-am platit si pe restu, copie dupa buletin si doua semnaturi...
dar mi-au facut si poza, ei au zis ca sa ma tina minte... insa ce pot face eu daca au intentia de a-mi posta poza in magazin? cui sa ma adresez si ce sanse am avand in vedere ca nu a fost furt

multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Aprilie 2012
Ares-3, moderator
Au procedat astfel, pentru ca probabil, dupa ce ati desigilat ambalajul, ati pus la loc in raft produsul. Orice produs care este desigilat, deteriorat sau consumat, trebuie obligatoriu si achitat, de catre cumparatorul care a procedat astfel.
Nu pot posta fotografia dvs. niciunde, fara acordul dvs. Sunteti protejat de Codul civil in cadrul capitolului II - Respectul datorat fiintei umane si drepturilor ei inerente, Sectiunea a 3-a Respectul vietii private si al demnitatii persoanei umane (art.70-art.77)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folosire imagini publicitare lazll lazll Buna ziua, As dori sa stiu daca este legal sa folosesc imagini (facute de mine) cu diverse cladiri din Bucuresti pentru produse promotionale ... (vezi toată discuția)
Inselat la supermarket, diferenta pe bon Lulica Lulica Buna seara Deschid acest nou topic doarece nu am gasit in forum decat furt DIN supermarket. Problema mea vizeaza \\"cealalta\\" parte. Nu vreau sa aduc in ... (vezi toată discuția)
Urmare deteriorare produs supermarket andreicristi andreicristi Am fost astazi intr-un supermarket si am spart un bec(20lei) din greseala...am tipat dupa un angajat si i-am spus trebuie sa-l platesc? si el a zis nu nu, si ... (vezi toată discuția)